პირველი ნაპერწკალი
Dinner in the Sky- ეს არის დიდი ისტორია, ორიგინალური შთაბეჭდილებებით, რომელსაც გაყავხართ შორს ყოველდღიური ბანალობისგან. მისი კონცეფცია შემუშავებული იყო ბელგიაში 2006 წლის მაისში, როდესაც Hakuna Matata (კომუნიკაციური სააგენტო, რომელიც სპეციალიზირებულია გურმანების სიამოვნებაზე) და The Fun Group (კომპანია, რომელიც სპეციალიზირებულია გასართობი პარკების მოწყობაზე ამწების საშუალებით) გადაწყვიტეს, რომ შესაძლებელი გაეხადათ მსოფლიოში ერთ-ერთი საინტერესო შემთხვევა: მფრინავი სავახშმო მაგიდა, 50 მეტრის სიმაღლეზე, რომელიც განკუთვნილი იყო 22 ახალგაზრდა რესტორნების მფლობელებზე, რათა დაეხურათ მათი შეფ-მზარეულის თეთრი ქუდი. ეს ისტორია მალევე გავრცელდა მთელს მსოფლიოში, და დღემდე, 12 წლის შემდეგ, Dinner in the Sky- მ ჩაატარა 67000-ზე მეტი ღონისძიება მსოფლიოს თითქმის 70 ქვეყანაში. 2018 წელს Dinner in The Sky-მ დაიწყო ფუნქციონირება საქართველოშიც,სადაც მოაქვთ უგემრიელესი კერძები ქართული სამზარეულოდან და ღვინოები, რომელსაც სტუმრები მიირთმევენ თბილისის შემაღლებებზე,რათა მათ დარჩეთ არაჩვეულებრივი შთაბეჭდილება.